Співвідношення вуглеводів
Нутрієнт | Кількість |
---|---|
Мальтоза | 0,01 г |
Усього цукрів | 1,67 г |
Полісахариди: | |
Клітковина | 0,50 г |
Вуглеводи, ХЕ та ГІ продуктів
Продукт | Вміст вуглеводів у 100 г продукту, г | Глікемічний індекс |
---|---|---|
Огірки | 1,9 | 15 |
Патісони | 3,8 | 15 |
Перець солодкий | 5,3 | 15 |
Зелень (петрушка, кріп, салат) | 2,3-6 | 0-15 |
Користь огірка Огірок на 97% складається з води, в якій розчинено безліч корисних речовин у формі, що легко засвоюється, у тому числі калій, магній, цинк, йод і кремній. Крім води, в огірку є клітковина (неперетравлювані харчові волокна), надзвичайно корисна для очищення організму та харчування мікрофлори кишечника.