Співвідношення вуглеводів

НутрієнтКількість
Мальтоза0,01 г
Усього цукрів1,67 г
Полісахариди:
Клітковина0,50 г

Вуглеводи, ХЕ та ГІ продуктів

ПродуктВміст вуглеводів у 100 г продукту, гГлікемічний індекс
Огірки1,915
Патісони3,815
Перець солодкий5,315
Зелень (петрушка, кріп, салат)2,3-60-15

Користь огірка Огірок на 97% складається з води, в якій розчинено безліч корисних речовин у формі, що легко засвоюється, у тому числі калій, магній, цинк, йод і кремній. Крім води, в огірку є клітковина (неперетравлювані харчові волокна), надзвичайно корисна для очищення організму та харчування мікрофлори кишечника.