Для повноти смаку чізкейк повинен бути в холодильнику як мінімум 6-8 годин, я завжди залишаю на ніч і ранок буде радіснішим від чудового десерту до кави.

Серцевина повинна злегка тремтіти, а краї – бути щільними. Орієнтовний час випічки – 1 год. Після закінчення випічки відкрийте духовку і залиште чізкейк остигати всередині 15-20 хвилин, після чого остудити при кімнатній температурі.

Якщо чізкейк не застиг Акуратно введіть у сирну масу ще одну порцію желатину, ретельно розмішайте до однорідної консистенції та наново дайте стабілізуватися. чізкейку в холодильнику. При цьому зверху сирної маси не має бути ніяких декоративних елементів.

Подавати чізкейк після 6-10 годин настоювання при кімнатній температурі. В цьому випадку чізкейк можна приготувати з вечора та залишити його на ніч у відкритій духовці або на столі.