Картопля, топінамбур, гарбуз перетравлюються приблизно 1 година. Рис, гречка та перловка – 60-80 хвилин. Бобові (чечевиця, квасоля та інші) засвоюються за 90 хвилин. Насіння гарбуза, соняшника, кунжуту потрібно близько 2 годин.
Пастернак, буряк, морква, ріпа – засвояться протягом 50-60 хвилин. Картопля, батат, топінамбур, каштани, гарбуз, Ямс – за 60 хвилин.
Отже, які продукти найдовше перетравлюються організмом?
- Смажена їжа Смажені продукти вимагають більше всього часу, щоб організм повністю встиг їх переробити. …
- Гостра їжа …
- Квасоля …
- Цибуля …
- Капуста …
- Цитрусові …
- Шоколад та морозиво
Oct 7, 2022
10 продуктів, які легко засвоюються
- Тост Тост може допомогти зменшити нудоту та печію. …
- При виборі рису важливо пам'ятати, що не всі його види засвоюються однаково добре. …
- Солоні крекери.
- Банани …
- Яблучне пюре …
- Яйця …
- Солодка картопля …
- Курка