Картопля, топінамбур, гарбуз перетравлюються приблизно 1 година. Рис, гречка та перловка – 60-80 хвилин. Бобові (чечевиця, квасоля та інші) засвоюються за 90 хвилин. Насіння гарбуза, соняшника, кунжуту потрібно близько 2 годин.

Пастернак, буряк, морква, ріпа – засвояться протягом 50-60 хвилин. Картопля, батат, топінамбур, каштани, гарбуз, Ямс – за 60 хвилин.

Отже, які продукти найдовше перетравлюються організмом?

  • Смажена їжа Смажені продукти вимагають більше всього часу, щоб організм повністю встиг їх переробити. …
  • Гостра їжа …
  • Квасоля …
  • Цибуля …
  • Капуста …
  • Цитрусові …
  • Шоколад та морозиво

Oct 7, 2022

10 продуктів, які легко засвоюються

  • Тост Тост може допомогти зменшити нудоту та печію. …
  • При виборі рису важливо пам'ятати, що не всі його види засвоюються однаково добре. …
  • Солоні крекери.
  • Банани …
  • Яблучне пюре …
  • Яйця …
  • Солодка картопля …
  • Курка