— Чим така корисна конина? — Вона містить велику кількість повноцінного білка, який оптимально збалансований за амінокислотним складом. Якщо яловичина повністю перетравлюється в організмі людини за 24 години, то конина всього за три.Sep 15, 2011

Якщо яловичина повністю перетравлюється в людському організмі за 24 години, то конина лише за 3.

Коніна – М'ясо дуже поживне, незважаючи на низьку калорійність. У 100 г свіжого продукту всього близько 200 ккал (у свинині майже 500). Вражає швидкість засвоєння м'яса організмом: це відбувається протягом 3 годин. Навіть яловичина поступається за аналогічним показником – їй на засвоєння потрібно близько доби, а то й більше.

Воно містить такі корисні елементи: калій, фосфор, натрій, мідь, магній, вітаміни – В1, В2, РР, А, Е, тіамін, рибофлавін, сірку, величезний вміст заліза. Коніна підпадає під розряд дієтичних, низькокалорійних страв. Має величезний список корисних компонентів у складі.