Розкласти апельсини в один шар на ґратах сушарки для овочів. Сушити до готовності. На це піде приблизно 4-5 годин.

Нарізані часточки апельсинів викладають на піддони в один шар. Піддони встановлюють електросушарку, прогріту до максимального значення 70 ºС. Приблизно, щогодини-півтори піддони потрібно буде міняти місцями, щоб фрукти сушилися рівномірніше. Загальний час сушіння – 10 – 12 годин.

8:00 Час сушіння апельсинів в сушарці. Тому процес сушіння зайняв близько 8 годин.

Апельсини висихають протягом години при 100 градусах. Якщо часточки не дуже тонкі, близько 2 годин. Періодично підсушувати у духовці. Після того, як щось випеклося, можна покласти в нагріту духовку картонку з апельсинами.