На кожну рибку викладіть кухоль лимона. Поставте форму в духовку, розігріту до 180 градусів на 30 хвилин.

Приготування

  1. Філе тилапії вимийте, обсушіть паперовим рушником.
  2. Викладіть рибу в змащену олією форму.
  3. Видавити сік з лимона. …
  4. Розтопіть вершкове масло|мастило|.
  5. Полийте рибне філе олією та лимонним соком. …
  6. Відправте в заздалегідь розігріту до 190 градусів духовку.

Як рибний продукт, тилапія несе велику користь нашому здоров'ю. Багатий вітамінно-мінеральний склад забезпечує повноцінну роботу всіх систем організму. Поліненасичені жирні кислоти знижують рівень холестерину та підтримують серцево-судинну діяльність, запобігаючи розвитку тромбозу та атеросклерозу.