На кожну рибку викладіть кухоль лимона. Поставте форму в духовку, розігріту до 180 градусів на 30 хвилин.
Приготування
- Філе тилапії вимийте, обсушіть паперовим рушником.
- Викладіть рибу в змащену олією форму.
- Видавити сік з лимона. …
- Розтопіть вершкове масло|мастило|.
- Полийте рибне філе олією та лимонним соком. …
- Відправте в заздалегідь розігріту до 190 градусів духовку.
Як рибний продукт, тилапія несе велику користь нашому здоров'ю. Багатий вітамінно-мінеральний склад забезпечує повноцінну роботу всіх систем організму. Поліненасичені жирні кислоти знижують рівень холестерину та підтримують серцево-судинну діяльність, запобігаючи розвитку тромбозу та атеросклерозу.