Якщо вальдшнеп сильно битий, багато гематом і запеклої крові, його бажано вимочити у холодній воді із звичайним харчовим оцтом у пропорції столова ложка на літр.
Вальдшнепов рекомендується переважно смажити.
- ВАЛЬДШНЕП З ВИНОМ У сотейнику розігріти олію, покласти туди обскубаних, випотрошених і нашпигованих салом вальдшнепів. …
- ДИЧА З ПЕРЕМАМИ В ГЛИНІ …
- СМАЧНЕ З ПТАХУ …
- ПЕРНАТА ДИЧА, СМАЖЕНА У ЗЕМЛІ, ПО-МИСЛИВСЬКИМ …
- Укладач В.А.
May 6, 2014
Щоб бульйон вийшов прозорим, періодично знімаємо піну, що утворюється. Як тільки вода почне закипати, додаємо 2-3 чайні ложки солі (за смаком). Після закипання зменшуємо вогонь і варимо бульйон ще близько години-півтори, поки м'ясо птиці не стане м'яким.