Cinzano Asti (Чинзано Асті) – це ігристе вино виробляється тільки з одного сорту солодкого винограду Moscato Bianco (Білий мускат), тому насолода смаку Асті натуральна і обумовлена ​​наявністю цукру у винограді, міцність – 7%.

Чинзано Б'янко рекомендується подавати за нормальної температури 8-12 градусів. Вермут попередньо охолоджують або п'ють, додавши кілька кубиків льоду в келих. Якщо напій переохолодити, його букет не розкриється.

аромат Cinzano містить яскраво виражені полинові нотки, в запаху Martini домінують солодкі коріння та прянощі; смак «Чинзано»гіркіший і може здатися різким; «Мартіні»виявляє властивості «полинного вина» у післясмаку, на фініші гіркі трав'яні відтінки стають більш відчутними.

Напій характеризується насиченим фруктовим. смаком та ніжним ванільним ароматом з корично-гвоздичними нотами. "Чинзано Оранчо" (Orancio) – легкий вермут із вмістом алкоголю 14,4%, що відрізняється гарним бурштиновим кольором. Смак у вина солодкий, з легкою апельсиновою гіркуватістю та карамельним післясмаком.