Особливості програми «Гасіння»: час приготування за замовчуванням – 60 або 120 хвилин; температура нагріву: 93°C (може змінюватись від 90 до 95°C у різних моделей);

Гасити продукти потрібно при закритій кришці. Увімкніть мультиварку, Виберіть режим «Гасіння», натискаючи кнопку «Меню». На дисплеї замигає встановлений час приготування (зазвичай це 2 години). Якщо час приготування потрібно змінити, встановіть його за допомогою кнопок зі стрілочками.

Коли мультиварка працює в режимі «Випічка», чаша прогрівається до певної температури зазвичай у діапазоні від 130 до 160°С. Нагрівання є рівномірним, температура точно контролюється протягом усього циклу випікання, і тісто пропікається рівномірно.

Бульйон повинен ледве-ледь побулькувати, щоб на поверхні з'являвся, грубо кажучи, один пухирець за хвилину. Досягається це варінням при температурі 95 градусів, не вище. Причому краще щоб бульйон взагалі не закипав: тобто ви завантажили в каструлю продукти, налили води, довели до 95 градусів — і так залишили.