Бренді – це міцний алкогольний напій, отриманий в результаті перегонки виноградного вина або ягідної/фруктової браги. Приблизна міцність напою коливається від 40 до 60 градусів, в залежності від сировини та способу виробництва.Apr 3, 2019

Бренді – узагальнена назва міцних алкогольних напоїв, які виробляють шляхом подвійної дистиляції фруктового соку, що перебродив: виноградного, вишневого, малинового, яблучного. Фортеця бренді варіюється від 40 до 60 градусів.

Бренді (англ. brandy, від нідерл. brandewijn – "перепалене" або "перегнане" вино) – міцний алкогольний напій, загальний термін для позначення продуктів дистиляції виноградного вина, фруктової або ягідної браги з міцністю понад 37,5% про. Якщо явно не вказано інше, то бренді виготовляється із виноградного вина.

(Фортеця російської горілки зазвичай 40% про.) Коньяк – 40-42% про. Самогон – немає стандартів фортеці, зазвичай 40-60 % про. Бренді – 40-60% про.