Звичайний вміст спирту в рак 45%, але в деяких сортах воно може бути 40% або 50%.

Це виноградна 50-градусна горілка, настояна на анісі – традиційний міцний напій турків. В Туреччині, раки, Зроблена з виноградних залишків мала звичай бути названою Ракією або Раки. Стандартна ракія – Це 45-50% за міцністю горілка.

Горілка раку (ракія) – національна гордість Туреччини. Цей міцний алкогольний напій отримують із виноградного дистиляту, настояного на анісовому корені. Замість винограду іноді використовують інжир чи фініки, а отриманий бренді витримують у дубових бочках.

Що являє собою турецька горілка раки Цей вид продукції відрізняється неповторним ароматом анісу. На батьківщині напій часто називають "левиним молоком".