Кінцевий продукт містить трохи більше 100 калорій на 100 грамів, при цьому багатий на білок – вміст рослинного протеїну в соєвому м'ясі досягає 70 %. Це майже вдвічі більше, ніж у курячій грудці (до 30 г білка на 100 г). Mar 20, 2020
Харчова цінність та хімічний склад "Соєве м'ясо приготовлене".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
---|---|---|
Калорійність | 112 кКал | 6.7% |
Білки | 20 г | 26.3% |
Жири | 0.8 г | 1.4% |
Вуглеводи | 7 г | 3.2% |
Соєвим м'ясом можна замінити звичайний Такий вплив м'яса на організм було науково доведено багаторічними експериментами. Тому соєве м'ясо — це чудова нагода відмовитися від потенційно небезпечного продукту без втрати смакових якостей.
Соєві боби містить у два рази більше білка, ніж свинина, утричі більше, ніж яйця, та у 12 разів більше, ніж молоко. Соя багата вітамінами (B1, B2, B3, B5, B6, B9, C), мінералами (кальцій, фосфор, залізо, магній, калій та цинк), незамінними жирними кислотами омега-3 та омега-6 та фітонутрієнтами.