Яловичина містить 29,90 г білка на 100 г продукту. За вмістом білків серед усіх продуктів яловичина посідає 36 місце.
Кількість калорій у м'ясі
Продукт | Кількість | Білки (г) |
---|---|---|
Яловичина відварена | 100 г | 25,8 |
Яловичина відварена у власному соку, консерва | 100 г | 15,4 |
Яловичина тушкована, консерва | 100 г | 16,8 |
Яловичина, грудинка | 100 г | 19,3 |
Звичайно ж, білок міститься у м'ясі. У 100 грамах курячого або індичого філе – 30 грамів білка, пісної яловичини – 36 грамів, свинини – 30 грамів, кролятини – 21,5 грамів.
Білок у м'ясі та м'ясних виробах
Білок г/100 г | |
---|---|
М'ясо відварене яловичина | 25,80 |
свинина жирна | 11,70 |
свинина пісна | 22,50 |
баранина нежирна | 25,00 |
•Jan 20, 2022