У таблиці наведено зміст харчових речовин (калорійності, білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінералів) на 100 грамів їстівної частини….Харчова цінність та хімічний складСоєві боби, зелені, варені, із сіллю”.

НутрієнтБілки
Кількість12.35 г
Норма**76 г
% від норми 100 г16.3%
% від норми 100 ккал11.6%

Дієтолог рекомендувала є не більше 100 г соєвого м'яса в день через ризик перевищити споживання білка Порція готової страви соєвого м'яса на один прийом їжі не повинна перевищувати 150 г, а за день не слід вживати понад 100 г сухого продукту.

ХІМІЧНИЙ СКЛАД НАСІННЯ СОЇ

НайменуванняЧастка насіння, %Зміст% сухих речовин
білок
Ціле насіння10036,5-40,3
Сім'ядолі90-90,341,3-42,8
Оболонка7,3-8,07,0-8,8

•16-Jun-2020