У таблиці наведено зміст харчових речовин (калорійності, білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінералів) на 100 грамів їстівної частини….Харчова цінність та хімічний складСоєві боби, зелені, варені, із сіллю”.
Нутрієнт | Білки |
---|---|
Кількість | 12.35 г |
Норма** | 76 г |
% від норми 100 г | 16.3% |
% від норми 100 ккал | 11.6% |
Дієтолог рекомендувала є не більше 100 г соєвого м'яса в день через ризик перевищити споживання білка Порція готової страви соєвого м'яса на один прийом їжі не повинна перевищувати 150 г, а за день не слід вживати понад 100 г сухого продукту.
ХІМІЧНИЙ СКЛАД НАСІННЯ СОЇ
Найменування | Частка насіння, % | Зміст% сухих речовин |
---|---|---|
білок | ||
Ціле насіння | 100 | 36,5-40,3 |
Сім'ядолі | 90-90,3 | 41,3-42,8 |
Оболонка | 7,3-8,0 | 7,0-8,8 |
•16-Jun-2020