При розрахунку вартості бульйону для супу я виходила з того, що для 1 л бульйону потрібно приблизно 500 г м'яса на кістки. Значить, для 1,5 л бульйону – приблизно стільки потрібно для половини рецептів у цій статті – знадобиться 750 г м'яса.

Що треба для 2,5 л наваристого бульйону: 1,5 кг м'яса 2,7 л води сіль каструлю для варіння бульйону краще брати товстостінну

Скільки м'яса треба в суп на 3-літрову каструлю На 3-літрову каструлю досить чистого м'яса 400-500 грам. Плюс кістка просто тому, що кістка дає особливий навар. Дрібні курячі кістки важать близько 200 г на 500 г м'яса, а яловича може важити більше всієї маси м'яса.

Чим більше води, тим менш концентрованим вийде бульйон – Зазвичай на 1 кг м'яса із кістками беруть до 3 літрів води.