Кожен гість отримує близько 200-250 грам салату. Гаряче. Основні страви комбінуються з гарніру (150 грамів на людину), а також м'яса або риби (приблизно 250 грамів на гостя).
Приблизний розмір порції | Допоміжна інформація |
---|---|
100 г овочевого салату із соком або без заправки (1 дл = бл. 70-90 г) | |
100 г овочевого салату з маслом (1 дл = бл. 70-90 г) | На кожні 100 г салату прираховувати прибл. 5 г олії (бл. 1 ч. л.), тобто. 1 порцію олії |
Салати – 100 грам на людину. При цьому видів салатів повинно бути як мінімум два; Гаряче – від 100 до 250 грам на людину.
Певна грамівка порції Існує методика, яка передбачає, що людині необхідно харчуватися певною кількістю їжі за прийом. Зазвичай вага порції становить 300-350 г. Важливо не перевищувати це дозування.