В ідеалі – не більше 40-50 г на добу. Поступово треба досягти співвідношення: жири 60-70%, білки – 20-30% і не більше 10% вуглеводів. Farvardin 25, 1400 AP

Принцип та логіка розрахунку БЖУ для Кето Класична формула виглядає так: 20/75/5, де більше значення належить жирам, а найменше – вуглеводам. Виглядає просто, але необхідність вираховувати і дотримуватися суворих цифр лякає новачків.

кілька варіантів гарніру, які допоможуть вам добрати жири на кето: Подрібнений пармезан подрібнений сир із пліснявою | тертий чеддер Копчений сир гауда кульки сиру моцарелла | подрібнена фета Розплавлений сир грюєр | запечений брі | смажений сир халумі

При складанні кето-Дієти враховується зростання, вага, фізична активність. Оптимальним вважатиметься при 1500 Ккал співвідношення Б 70 г / Ж 130 г / У 20 г. По всім БЖУ можна поставити діапазон +/-5 г.