8 хвилин Підігрівати піцу необхідно на середньому вогні протягом 6-8 хвилин. Якщо ви оберете максимальний режим, то скоринка сильно звуглиться і страва буде зіпсованою. Найкраще підігрівати коржик по парі скибочок. Це дозволить досягти апетитної хрусткої скоринки, розплавлення сиру і рівномірного прогрівання начинки.
І тепер у вас є кілька варіантів, як розігріти вчорашню смачну піцу. Найбільш популярними вважаються сковорода чи духовка. Розігрійте сковороду до середньої температури, помістіть на поверхню і накрийте кришкою. Слід тримати шматочки тіста близько 5-7 хвилин, залежно від інтенсивності плити.
Встановіть температуру на 190-200 градусів, підігрівайте заморожену піцу протягом 6-10 хвилин (залежно від товщини) або до золотистого кольору та хрусткої скоринки. Через обмеження за розміром аерогриль ідеально підходить для невеликої піци або розігріву окремих шматочків.