Поставте миску в мікрохвильову піч, виставте максимальну потужність і нагрівайте напій біля 7-8 хвилин. Слідкуйте, щоб вино не кипіло. Готовий напій акуратно розлийте по келихах або кухлях і подавайте до столу гарячим.
Виливайте вміст пляшки в керамічну чашку або невелику каструлю і нагрівайте на повільному вогні або в мікрохвильової печі градусів до 70–80.
Глінтвейн виробляють за допомогою нагрівання (70-78 ° C) вина разом з цукром і прянощами. Нагрівання проводиться на середньому вогні при періодичному помішуванні, після чого потрібно дати глінтвейну настоятися під кришкою 40-50 хвилин, аромат спецій відкривається поступово.
Глінтвейн має бути гарячим (70-75 градусів за Цельсієм), але не обпалюючим.