Для електричної духовки температура випікання бісквіту близько 160-170 градусів.. Середній час випікання бісквіту для торта – 45 хвилин.Apr 12, 2021

При якій температурі випікати бісквіт? Якщо випікати традиційним способом у духовці, то для товстого бісквіту це 180 °С, для тонкого – 200 °С.

Чим діаметр форми для бісквіту більше, тим температура вища, а час приготування менше, і навпаки. Для середніх бісквітів діаметром 16-24 см час становитиме 30-40 хвилин, а температура випічки 160-180 градусів. На листі такий бісквіт пропікається 10-20 хвилин при температурі 180 градусів.

Випікати бісквіт у розігрітій до 170-180 градусів духовці близько 35-40 хвилин (якщо форма меншого діаметра – хвилин 30). Перші 20 хвилин випічки духовку не відчиняти! Готовність бісквіту перевірити лучинкою (або сірником) – вона повинна залишитися сухою при проколювання готової випічки.