Курячі шийки містить наступні елементи: НЖК – Насичені жирні кислоти, Холестерин, Зола, Вода, Натрій, Калій, Фосфор, Магній, Кальцій, Мідь, Марганець, Селен, Цинк, Залізо….Мікро- та макроелементи в Курячі шийки

Мікро- та макроелементЗначення
Калій, мг137
Фосфор, мг112
Магній, мг13
Кальцій, мг18

Страви з курячих ший допомагають заповнити дефіцит білка та колагену, відновлюють імунітет, стабілізують кров'яний тиск. шиї містять вітаміни А, Е, натрій, фосфор, кальцій

Харчова цінність та хімічний склад "Куряча голова зі шкірою без дзьоба".

НутрієнтКількість100% норми
Кальцій, Ca82.45 мг1213 р
Магній, Mg8.86 мг4515 г
Натрій, Na47.72 мг2724 г
Фосфор, P91.2 мг877 г