Курячі шийки містить наступні елементи: НЖК – Насичені жирні кислоти, Холестерин, Зола, Вода, Натрій, Калій, Фосфор, Магній, Кальцій, Мідь, Марганець, Селен, Цинк, Залізо….Мікро- та макроелементи в Курячі шийки
Мікро- та макроелемент | Значення |
---|---|
Калій, мг | 137 |
Фосфор, мг | 112 |
Магній, мг | 13 |
Кальцій, мг | 18 |
Страви з курячих ший допомагають заповнити дефіцит білка та колагену, відновлюють імунітет, стабілізують кров'яний тиск. шиї містять вітаміни А, Е, натрій, фосфор, кальцій
Харчова цінність та хімічний склад "Куряча голова зі шкірою без дзьоба".
Нутрієнт | Кількість | 100% норми |
---|---|---|
Кальцій, Ca | 82.45 мг | 1213 р |
Магній, Mg | 8.86 мг | 4515 г |
Натрій, Na | 47.72 мг | 2724 г |
Фосфор, P | 91.2 мг | 877 г |