Скільки калорій у курячій печінці? У 100 г продукту порядку 136 ккал близько 6 г жирів та менше 1 г вуглеводів. Куряча печінка виступає натуральним джерелом білка – у зазначеній порції продукту його кількість може перевищувати 19 г.

Печінка вважають джерелом поживних речовин. У ній практично відсутній жир, а за обсягом білка вона ні в чому не поступається курячій грудинці (20 г на 100 г субпродукту). Калорійність печінки – всього 140 Ккал, тому її часто радять вживати за низькокалорійної. дієті.

Норма вживання Вживати курячу печінку можна кожен деньале не у великій кількості. Нутриціологи та дієтологи рекомендують є її в обід. Денна норма трохи більше 350 грам. Якщо у вас є проблеми з холестерином, то не частіше ніж 2-3 рази на тиждень, причому порція не повинна бути більше 100 грам.

Калорійність курячої смаженої печінки становить 210 ккал на 100 г продукту.