Кінська ковбаса кази – Дивовижний делікатес. Вона підвищує гемоглобін, дає сили та енергію, підтримує імунітет. А в холодну пору року це найкраще джерело білка. Тим не менш, у деяких країнах діє заборона на м'ясо коня, наприклад в Іспанії, Великобританії, Ірландії, Канаді та США.
Харчова цінність та хімічний склад "кази з конини(ковбаса)".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 ккал |
---|---|---|
Калорійність | 445.26 кКал | 5.9% |
Білки | 14.67 г | 4.3% |
Жири | 46.33 г | 18.6% |
Вуглеводи | 3.28 г | 0.3% |
Її їдять окремо, як ковбасу, нарізуючи її тонкими скибочками, приправляють цибулею, що нарізана тонкими кільцями, а також використовують при приготуванні різних страв, наприклад, нарину, плову; прикрашають яскраві святкові столи, роблять м'ясне асорті (ковбаси, кази, мова) та багато іншого.