Харчова цінність та хімічний складКоржик (тандирна)". У таблиці наведено вміст харчових речовин (калорійності, білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінералів) 100 грам їстівної частини. Енергетична цінність Коржик (Тандирна) становить 236 кКал.
У ньому багато білка та клітковини, а жиру всього 1,15 г на 100 г продукту. Крім того, коржик насичена великою кількістю нутрієнтів (калій, магній, фосфор, кальцій, залізо), а також вітамінами Е, РР, В5, тіаміном, рибофлавіном, токоферолом.
Харчова цінність та хімічний склад "хліб коржик".
Нутрієнт | Кількість | 100% норми |
---|---|---|
Калорійність | 263 кКал | 640 г |
Білки | 9 г | 844 г |
Жири | 3 г | 1867 р |
Вуглеводи | 52 г | 421 г |