Харчова цінність та хімічний склад "Суп молочний з макаронними виробами".

НутрієнтКількість100% норми
Калорійність64.6 кКал2607 р
Білки2.8 г2714 р
Жири2.7 г2074 р
Вуглеводи7.7 г2844 р

Енергетична цінність вермішель молочна становить 85,4 кКал….Харчова цінність та хімічний склад "вермішель молочна".

НутрієнтЖири
Норма**56 г
% від норми 100 г4.1%
% від норми 100 ккал4.8%
100% норми2435 г

У молоці, яке є основою супу, містяться всі корисні та необхідні для здоров'я білки, жири, вуглеводи, вітаміни (B, C, D) та мікроелементи (йод, кальцій, калій). У добрих макаронних виробах містяться вітамін PP, залізо, марганець, мідь.