Харчова цінність та хімічний склад "Суп молочний з макаронними виробами".
Нутрієнт | Кількість | 100% норми |
---|---|---|
Калорійність | 64.6 кКал | 2607 р |
Білки | 2.8 г | 2714 р |
Жири | 2.7 г | 2074 р |
Вуглеводи | 7.7 г | 2844 р |
Енергетична цінність вермішель молочна становить 85,4 кКал….Харчова цінність та хімічний склад "вермішель молочна".
Нутрієнт | Жири |
---|---|
Норма** | 56 г |
% від норми 100 г | 4.1% |
% від норми 100 ккал | 4.8% |
100% норми | 2435 г |
У молоці, яке є основою супу, містяться всі корисні та необхідні для здоров'я білки, жири, вуглеводи, вітаміни (B, C, D) та мікроелементи (йод, кальцій, калій). У добрих макаронних виробах містяться вітамін PP, залізо, марганець, мідь.