У середньому, в 100 г такого супу міститься 46 ккал, більше 3 г білків, 1 г жирів та до 6 г вуглеводів. У хімічному складі юшки є вітаміни групи В, а також вітаміни А, С, D.
Рибна юшка дуже корисна. Вона містить жирні кислоти омега-3 та омега-6, саме вони гальмують розвиток атеросклерозу в нашому організмі. А ще покращують роботу серцево-судинної системи. Завдяки фосфору, що міститься в рибі, приходить у норму наша нервова система, а йод цінний для роботи ендокринної системи.
Харчова цінність та хімічний склад "Вуха з червоної риби".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 ккал |
---|---|---|
Калорійність | 32 кКал | 5.9% |
Білки | 2.4 г | 10% |
Жири | 1.5 г | 8.4% |
Вуглеводи | 2.3 г | 3.4% |