У середньому, в 100 г такого супу міститься 46 ккал, більше 3 г білків, 1 г жирів та до 6 г вуглеводів. У хімічному складі юшки є вітаміни групи В, а також вітаміни А, С, D.

Рибна юшка дуже корисна. Вона містить жирні кислоти омега-3 та омега-6, саме вони гальмують розвиток атеросклерозу в нашому організмі. А ще покращують роботу серцево-судинної системи. Завдяки фосфору, що міститься в рибі, приходить у норму наша нервова система, а йод цінний для роботи ендокринної системи.

Харчова цінність та хімічний склад "Вуха з червоної риби".

НутрієнтКількість% від норми 100 ккал
Калорійність32 кКал5.9%
Білки2.4 г10%
Жири1.5 г8.4%
Вуглеводи2.3 г3.4%