За словами досвідчених господинь, на 1 кілограм м'ясного компонента має припадати 250 грамів хлібного.25 Sept 2021

Досвідчені кулінари рекомендують брати для м'ясного тіста близько 200 г хліба, який слід попередньо замочити у воді чи молоці. Завдяки цьому компоненту котлети стають більш пишними та смачними. Однак переборщувати з хлібом не варто, інакше страва стане більш прісною.

Основні пропорції: на кілограм м'яса варто взяти 100-200 г сирого, або 200-300 г спасерованого цибулі і 200-300 г вимоченого у воді м'якуша білого хліба (без скоринок!)

Яка кількість яєць варто вводити в фарш? Досвідчені господині на півкіло м'яса беруть куряче яйце. Якщо додати більше, то готове блюдо може зробити неприємний сюрприз у вигляді жорсткості. Тому не варто вводити занадто велику кількість яєць.