I ГРУПА – ЗЕРНОВІ

Найменування продуктуВага продукту на 1 ХЕ
Крупа гречана, манна, вівсяна, перлова, пшоно, рис15-20 г
50-б0 г
Макаронні вироби: кількість продукту за обсягом на 1 ХЕ залежить від розміру макаронного виробу, але кількість продукту за вагою постійно у сирому вигляді 15 г, у вареному 50 г.
Вермішель15 г

ЖИВЛЕННЯ — ТАБЛИЦЯ ХЛІБНИХ ОДИНИЦЬ

НАЗВА ПРОДУКТУКІЛЬКІСТЬ НА 1 ХЕОБСЯГ, ВАГА НА 1 ХЕ
Мандаринидрібні Зшт. зі шкіркою середні 2 шт. без шкірки150 г 120 г
Нектарінсередній! штука з кісточкою120 г
Персиксередній! штука з кісточкою120 г
Папайя1/2 штуки140 г

0,7 ХЕ (на 100гр.)