I ГРУПА – ЗЕРНОВІ
Найменування продукту | Вага продукту на 1 ХЕ |
---|---|
Крупа гречана, манна, вівсяна, перлова, пшоно, рис | 15-20 г |
50-б0 г | |
Макаронні вироби: кількість продукту за обсягом на 1 ХЕ залежить від розміру макаронного виробу, але кількість продукту за вагою постійно у сирому вигляді 15 г, у вареному 50 г. | |
Вермішель | 15 г |
ЖИВЛЕННЯ — ТАБЛИЦЯ ХЛІБНИХ ОДИНИЦЬ
НАЗВА ПРОДУКТУ | КІЛЬКІСТЬ НА 1 ХЕ | ОБСЯГ, ВАГА НА 1 ХЕ |
---|---|---|
Мандарини | дрібні Зшт. зі шкіркою середні 2 шт. без шкірки | 150 г 120 г |
Нектарін | середній! штука з кісточкою | 120 г |
Персик | середній! штука з кісточкою | 120 г |
Папайя | 1/2 штуки | 140 г |
0,7 ХЕ (на 100гр.)