Хлібні одиниці напоїв
Найменування продукту | Кількість | Харчова цінність продуктів |
---|---|---|
Чорноплідно-горобиновий сік | 100 мл | 32 |
Чорносмородиновий сік | 100 мл | 40 |
Шипшинний сік | 100 мл | 70 |
Яблучний сік | 100 мл | 42 |
•Sep 6, 2016
Близько 100 мл натурального соку фруктового без додавання цукру містить приблизно 1 ХЕ.
Харчова цінність та хімічний склад "Сік яблучний".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
---|---|---|
Калорійність | 46 кКал | 2.7% |
Білки | 0.5 г | 0.7% |
Жири | 0.1 г | 0.2% |
Вуглеводи | 10.1 г | 4.6% |