Готуйте при потужності 1000 – 2-3 хвилини, при потужності 800 – 3-4 хвилини, при потужності 600 – 5 хвилин. Як тільки бавовни припиняться, відразу ж вимикайте піч, щоб попкорн не пригорів.

Вимкніть вогонь, коли інтервал між бавовною збільшиться до 2–3 секунд. Це означає що попкорн вже готовий до вживання. Струсіть його ще раз і додайте будь-які приправи на власний смак.

Коли пакет з попкорном нагрівають у мікрохвильовій печі, ПФС розпадаються на перфтороктанову кислоту (ПФОК), отрутохімікат, який вважається канцерогеном. ПФОК, також відома як С8, проникає в кровотік, а вимивається з організму дуже повільно.

Розпаковуємо наш паперовий пакет і кладемо в мікрохвильовку. Включаємо максимальну потужність і чекаємо близько 4 хвилин (коли в пачці стрілятиме раз на 2-3 секунди – час вимикати, щоб не спалити). Відразу діставати пакет не варто. можна, можливо обпектися. Трохи згодом попкорн дістаємо з пакета і пересипаємо у відповідну ємність.