Для яловичини різного типу: вирізка, ти-бон, ромштекс достатньо готувати 10-12 хвилин за температури 200-220°C; м'ясо вола 14-16 хв.; телятину 10-14 хв. при 180°C. Для свинини: відбивна з корейки 10-12 хв.; вирізка вагою 350-400 г смажиться 24-35 хв при 70-72°C; ковбаски сирі 10-20 хв.Apr 22, 2021

6 хвилин Таке м'ясо потрібно готувати по 5-6 хвилин із кожного боку. Температура прогріву гриля повинна досягати 200-260 ° C, залежно від товщини шматка вирізки. М'ясо залишається ніжним та соковитим усередині.

20 хвилин. Середній час приготування становить 15-20 хвилин. Якщо готуються овочі, то їхня товщина повинна становити не менше 1 см. Також не варто нехтувати правилами безпеки під час використання електроприладу. Тому готувати їжу потрібно при включеній витяжці або відкритій кватирці.

Розжарити електричний гриль. За бажанням боку гриля можна змастити олією. Викладіть на гриль стейки, притисніть другою частиною та обсмажуйте від 5 до 8 хвилин залежно від потужності техніки та товщини. м'яса. Якщо гриль одинарний, то переверніть м'ясо через зазначений час в інший бік.