1Сардельки покласти в гарячу воду, довести до кипіння і витримати 10-15 хвилин|мінути|, щоб вони прогрілися. 2Сардельки подаються в натуральному вигляді (відварені) або з гарніром, а також обсмажені. 3У цьому випадку сардельки розрізають навпіл (вздовж) і обсмажують у маслі; при подачі на стіл цим же маслом поливають гарнір.
Самі по собі сосиски це вже готовий продукт, який вимагає термічної обробки. Але так як звичніше і приємніше їсти теплу їжу, сосиски можна прогріти.
Як варити заморожені сардельки Просто потримайте сардельки у киплячій воді на 2-3 хвилини довше, щоб вони встигли зваритися. Час приготування заморожених ковбасок займає від 7 до 8 хвилин. Більше належного тримати в окропі їх не варто, вони перетравлюються, втрачають соковитість і стають несмачними.