Коли хочеться смачно поїсти і не поратися довго з приготуванням, яєчна локшина «Роллтон» Класична – ідеальний варіант! Вона готується всього 3-5 хвилин і відмінно підходить для різних страв: її можна відварити як гарнір, заправивши соусом, або просто посипати тертим сиром.

В середньому локшина вариться 4–5 хвилин. Якщо вона дуже вузька, може вистачити 3 хвилин, а ширшій і товстішій, можливо, знадобиться 6–7. Орієнтуйтесь на стан макаронних виробів: готова локшина розвариться і буде м'якою.

Коли локшина зварилася, необхідно відкинути її на друшляк і дочекатися, поки вода повністю стіче. Локшину необхідно приправити вершковим маслом, щоб вона не висохла і не злипалася. Необхідно додати, що досвідчені господині часто додають у воду олію. Тоді локшина не злипнеться.

Інструкція з приготуванняРолтонЛапша яєчна класична відварна

  1. Налити воду в каструлю та довести до кипіння. …
  2. У киплячу воду покласти макарони.
  3. Варити до готовності від 5 до 12 хвилин, залежно від сорту пшениці. …
  4. Відкинути готові макарони на друшляк.