для засолювання гарячим способом – 7-10 хвилин; для маринування – від 15 хвилин залежно від рецепту; для супу – 10-15 хвилин.20 Aug 2020

Після закипання варіть свіжі білі гриби:

  1. для смаження – від 20 до 30 хвилин;
  2. для заморожування – 15–20 хвилин;
  3. для засолювання – 30-40 хвилин;
  4. для маринування – 30-40 хвилин;
  5. для супу – 30-40 хвилин.

11 липня 2020

Та й фахівці не рекомендують є сироїжки у сирому вигляді: частина цих грибів не зовсім їстівна, а деякі мають нестерпний пекучий смак. Краще все ж таки їх смажити або солити.

Перед приготуванням необхідно залити сироїжки холодною підсоленою водою і залишити на годину. Після вимочування, слід перебрати гриби: викинути всі зіпсовані комахами і ті, що уражені хробаками.