Стейк акули (1/5) – купити за ціною: 350 руб./кг в інтернет-магазині "Рибоєдів"

Стейки блакитний акули 340₽. -1 кг за готівку.

М'ясо багатьох видів акул досить смачне і ніжне, проте в сирому вигляді має неприємний запах аміаку і гірко-кислий смакомтому йому потрібна спеціальна попередня підготовка – вимочування в холодній воді з підкислювачами (оцет, лимонна кислота).

Більшість продукції з акулячого м'яса надходить в обробленому та замороженому вигляді. Це філе для стейків, котлети, шніцелі. М'ясо акули перед приготуванням рекомендується вимочувати протягом двох годин у розсолі, маринаді чи молоці. Це необхідно для усунення залишкового аміаку, що дає неприємний смак та запах.