середній 30/50 гр – 1600 ₽/кг. – Великий 50/70 гр – 2100 ₽/кг. – добірний 70/90 гр-2500 р/кг. – елітний 90/110 гр – 3000 ₽/кг.

Живі/Варені раки 40-60 грам – 1400/1450 руб/кг. Маса: 40-60 грам. Кількість: 20-25 шт/кг. Живі/Варені раки 60-80 грам 1650/1750 руб/кг.

Середні живі раки — 1800 ₽/кг (Від 45гр. до 70гр.). Великі живі раки — 2200₽/кг. (від 70гр до 100гр.).

Стандартна порція раків на одного людини становить один кілограм. Достатньо такої кількості продукту на дві години. Якщо ж планується вживати делікатес з пивом без додаткових закусок і посиденьки будуть тривалішими, необхідно приготувати варених раків у півтора-два рази більше.