1135 руб. за 1 Кг. (Опт від 15 кг) Харчова цінність продукту в 100 гр: Води – 66,7 г.
З зайця можна готувати печеню, шпигувати його салом або іншими сортами м'яса, доповнювати різними соусами, гасити, готувати супи та бульйони. Зайчатина чудово поєднується з овочами: картоплею, капустою, морквою. Оригінальною стравою буде паштет із зайця.
М'ясо зайця щільної консистенції, майже без жиру та має специфічний присмак. Надзвичайно позначається на якості м'яса неправильне зберігання. Якщо довго зберігати заморожену тушку на повітрі або в приміщенні, вона втрачає багато води, м'ясо стає темним під впливом повітря та (або) світла.
Як вимочити зайця від запаху Зазвичай тушку добре миють, а потім вимочують у воді протягом доби, кожні 5-6 годин воду бажано зливати та міняти на нову. Якщо час обмежений, можна прискорити процес, замінивши рідина.