Все залежить від ваших уподобань. За творчого підходу з боку організаторів можна зробити якісний банкет з розрахунку та 2500–3000 рублів на людини.
найменування послуг | Вартість послуг | |
---|---|---|
3. | Банкет менше 40 осіб | 120 000 руб. + 15% від загальної суми банкету за обслуговування |
4. | Оренда залу | 35 000 руб. – п'ятниця субота. У неділю, понеділок – четвер (знижка 50%) |
Оренда залу без проведення банкету | ||
5. | З 09:00 до 21:00 | 35 000 руб. |
Кількість гостей Наприклад, вважається, що кожному гостю потрібно по 400 грамів салатів та холодних закусок та по 200 грамів основної страви. Так що якщо скласти банкетне меню на 20 осіб, то салатів та холодних закусок потрібно загальною вагою не менше 8 кг, а гаряча страва без гарніру має важити 4 кг або більше.