Фасування: – 200 гр.: 300 руб. – 500 гр.: 531 руб. – 1 кг.: 907 руб. Борошно із плодів черемхи широко використовується в кулінарії.

Використовується для випічки – тортів, пирогів, кексів, пісочного печива, тістечок, – надаючи їм характерного шоколадного кольору, смаку і аромату рому і мигдалю. Також використовується для приготування запіканок, начинки для пирогів та млинців, киселів та кондитерського крему.

Черемхова борошно – Це результат помелу висушених ягід черемхи, таємничий вугільно-ліловий порошок з легким кристалічним блиском, запахом какао та горіховим присмаком.

Черемхова борошно С. Пудов'

Енергія 120 ккал
Білки 8 гВуглеводи 22 г
Жири 0 гВолокна 0 г