Фасування: – 200 гр.: 300 руб. – 500 гр.: 531 руб. – 1 кг.: 907 руб. Борошно із плодів черемхи широко використовується в кулінарії.
Використовується для випічки – тортів, пирогів, кексів, пісочного печива, тістечок, – надаючи їм характерного шоколадного кольору, смаку і аромату рому і мигдалю. Також використовується для приготування запіканок, начинки для пирогів та млинців, киселів та кондитерського крему.
Черемхова борошно – Це результат помелу висушених ягід черемхи, таємничий вугільно-ліловий порошок з легким кристалічним блиском, запахом какао та горіховим присмаком.
Черемхова борошно С. Пудов'
Енергія 120 ккал | |
---|---|
Білки 8 г | Вуглеводи 22 г |
Жири 0 г | Волокна 0 г |