трансжирів. Філе дикої сайди є джерелом білка з низьким вмістом калорій. Насолоджуйтесь смаком свіжості моря з філе дикої сайди. 3 750 руб.

Сайда – Зграйна пелагічна риба, сімейства тріскових. Основне джерело харчування молодих риб – це ракоподібні та риб'яча ікра, у той час як дорослі. сайди полюють на дрібних зграйних риб (оселедець, шпроти). Сайда є чудовим джерелом протеїнів.

Вона – один із рекордсменів серед морських риб за рівнем калію, такого важливого компонента для нормальної роботи серця. Вона також багата фосфор, кальцій, цинк, марганець, мідь, магній, селен. Калорійність 100 г сайди становить лише 92 ккал.

Сайда У відмінність від сестер-тріскових у сайди більш витягнуте тіло. Є якщо сайду готувати, то сумнівів не буде, що у сковороді чи каструлі саме риба – її видасть характерний запах. М'ясо у сайди не сніжно-біле, а легкого сірого відтінку.