Голуби м'ясні Ціна від 750 грн. До 1500р. За голову.

Одна середня тушка голуба у роздробі стоїть близько 250-300 рублів. один кілограм м'яса за закупівельними цінами коштуватиме 1000-1500 рублів.

Який смак голубиного м'яса? Воно солодкуватий, тому дуже добре поєднується з фруктами та ягодами – грушею, мандаринами, абрикосами, чорницею та голубиною. Ще голубине м'ясо гармонує з грибами, аж до трюфелів, з картоплею, овочами та, звичайно ж, з червоним вином.

У розвинених країнах м'ясо голуба вважається екзотичним або навіть неприємним для споживачів, які вважають голубів джерелом антисанітарії та міськими шкідниками. Однак воно містить менше патогенів, ніж м'ясо інших птахів, тому безпечніше для здоров'я і може вживатися навіть без сильної прожарки.