Козлятина 400-450 залежно від віку. Яловичина бички 400. М'ясо Корови тушка 290. Печінка 350.

Козли на плем'я або на м'ясо Козлики 6-8 місяців, не відгодівельні, пасуться вільно, ціна 300₽/кг, зразкова вага тушки від 15-18 кг. Ціна на плем'я 4000₽ будь-який молодий козлик.

за м'ясний продуктивності кози поступаються вівцям. Забійний вихід козлятини у віці 8 місяців становить близько 43% (при забійному виході баранини у тому ж віці 47-49%), вага парної туші близько 18 кг. У дорослих кастрованих козлів забійний вихід і вага туші більша. М'ясна продуктивність кіз залежить від породи.

За вмістом вітаміну А, B1 і В2 м'ясо кізок значно перевершує м'ясо тварин інших видів. Вміст холестерину в козячому м'ясі в кілька разів нижче, ніж у яловичині та свинині. Кози значно менше хворіють у порівнянні з великою рогатою худобою, і їхнє м'ясо не уражається паразитами.