Це дуже демократичне вино – вартість починається від 206 руб. за пляшку. 498 руб.

Мускатні вина прийнято подавати охолодженими при температурі близько 10-12 °С. Десертні, солодкі подають у маленьких келихах, коктейльних чи лікерних чарках. Температура їхньої подачі приблизно 16-18 °С. Напівсолодкі мускати гармонують зі стравами з птиці, цибульним супом, піцою.

Вино із сорту мускат (Muscat) має повний, іноді маслянистий смак. Усі мускати – з тими чи іншими відтінками – дають вина з інтенсивним, пізнаваним букетом з яскраво вираженим смаком власне виноградних ягід, що відрізняє мускатні вина від вин з інших сортів.

Традиційно вино «Мускат» відноситься до солодких вин, смак бархатистий, злегка маслянистий. Витримане вино набуває смолистого присмаку. Темні сорти мають у своєму букеті нотки чорносливу або шоколаду, в ароматі чути троянда та мигдаль.