Півкілограма свіжої, сирої яловичини містить близько 2 г креатину.. Приблизний рівень креатину в продуктах харчування (у грамах креатину на 1000 г харчового джерела): тріска – 3, оселедець – 6,5-10, лосось – 4,5, тунець – 4, яловичина – 4,5, свинина – 5, молоко – 0,1, журавлина – 0,02.

На тисячу грамів продукту в середньому вміст креатину таке: оселедець від 6 до 10 грам, свинина – 5 грам, яловичина 4-4.5, лосось 4.5. У молоці зміст креатину набагато нижче, десь у середньому близько однієї десятої грама на літр.

Вміст креатину у м'ясі птиці (і субпродуктах)

ПродуктЗміст
Куряча грудка запечена (без шкіри)4,21 г
Курка смажена4,18 г
Курячі серця підготовлені3,80 г
Індичка запечена (м'ясо та шкіра цілої тушки)3,78 г

Таблиця процентного змісту креатину у продуктах харчування. креатину у продуктах

ПродуктЗміст
Борошно соняшникове9,20 г
Спіруліна сушена (у вигляді порошку)8,40 г
Соєвий протеїн (концентрат) порошок8,14 г
Насіння гарбуза очищене7,80 г