Півкілограма свіжої, сирої яловичини містить близько 2 г креатину.. Приблизний рівень креатину в продуктах харчування (у грамах креатину на 1000 г харчового джерела): тріска – 3, оселедець – 6,5-10, лосось – 4,5, тунець – 4, яловичина – 4,5, свинина – 5, молоко – 0,1, журавлина – 0,02.
На тисячу грамів продукту в середньому вміст креатину таке: оселедець від 6 до 10 грам, свинина – 5 грам, яловичина 4-4.5, лосось 4.5. У молоці зміст креатину набагато нижче, десь у середньому близько однієї десятої грама на літр.
Вміст креатину у м'ясі птиці (і субпродуктах)
Продукт | Зміст |
---|---|
Куряча грудка запечена (без шкіри) | 4,21 г |
Курка смажена | 4,18 г |
Курячі серця підготовлені | 3,80 г |
Індичка запечена (м'ясо та шкіра цілої тушки) | 3,78 г |
Таблиця процентного змісту креатину у продуктах харчування. креатину у продуктах
Продукт | Зміст |
---|---|
Борошно соняшникове | 9,20 г |
Спіруліна сушена (у вигляді порошку) | 8,40 г |
Соєвий протеїн (концентрат) порошок | 8,14 г |
Насіння гарбуза очищене | 7,80 г |