Згущене молоко, що випускалося в СРСР для роздрібного продажу, фасувалося в бляшані консервні банки № 7 місткістю 325 мл з масою продукту 400 г із біло-синьо-блакитними паперовими етикетками.

Для приготування знадобиться лише літр молока та 200 грамів цукру. З цих інгредієнтів вийде 460 г згущеного молокаякщо ви хочете приготувати більше або менше, то просто регулюйте відповідно кількість інгредієнтів.

класичне згущене молоко: чиста маса (без урахування тари, нетто) має бути 400 г, об'єм банки — 325 мл; варене згущене молоко: згідно з ГОСТ, маса нетто повинна становити також 400 г, проте за ТУ допускається вага 380 г.

"МОЛОКО ЦІЛЬНЕ ЗГУЩЕНЕ З ЦУКРОМ "КОРІВКА З КОРЕНІВКИ" ГОСТ-31688-2021 8,5% жирності 3800 гр."