За м'ясною продуктивністю кози поступаються вівцям. Забійний вихід козлятини у віці 8 місяців становить близько 43% (при забійному виході баранини у тому ж віці 47-49%), вага парної туші близько 18 кг. У дорослих кастрованих козлів забійний вихід і вага туші більша. М'ясна продуктивність кіз залежить від породи.

М'ясо козяче, козлятина Вага туші 16-20 кг. 350р/кг.

За якістю козяче м'ясо трохи поступається м'ясу великої рогатої худоби і значно перевершує за смаковими якостями м'ясо вівці. Найкраще козяче м'ясо можна отримати від добре відгодованих козенят віком від 4 до 7 тижнів.

Козівництво Основна продукція, що отримується від кіз – М'ясо, молоко, хутро, вовна та шкіра.