Для цього змішати 690 г вершкового масла та 300 г борошна до однорідного стану. Замісити тісто з решти борошна, олії, води, солі та оцту. Довго місити не треба, тісто має виглядати ніби недомішаним. Прибрати у холодильник на 3–4 годиниа краще на ніч.

Готові коржі повинні вилежати 5 – 7 годин в холодильнику. Винятки – «шифоновий» бісквіт, «червоний оксамит» та морквяний. Торти їх можна збирати відразу після остигання. За цей час вони стануть м'якшими, зволоженими та податливими.

Кондитерські вироби потрібно зберігати виключно в холодильнику і не довше 2-х діб. Магазинні торти — якщо десерт виготовлений на основі сирного або вершкового крему, термін його зберігання не перевищує 18 годин.