Товщина харчової фольги варіюється від 8,5 до 20 мікрон. Чим більше це значення, тим фольга буде щільніше на дотик, буде стійкіша до деформацій.

суперміцний – 14 мкм; міцний – 11-12 мкм; стандартний – 8,9 мкм; для багаття та гриля – 20 мкм.

Ми виробляємо фольгу двох видів: 16 мікрон та 18 мікрон (мікрон – це одиниця виміру, 1 міліметр дорівнює 1000 мікрон).

У харчових цілях фольга використовується різною товщини, для приготування м'яса, курки та риби краще вибирати не менше 14 мкм, ніж більше товщина фольги, тим вище буде температура під фольгою, і відповідно менший час приготування страви. Для приготування овочів буде достатньо фольги густиною 9-11 мкм.