Для отримання порції латте об'ємом 250 мл. 300 мл холодного пастеризованого молока, 7-10 г меленої кави та 25-35 мл води. Класичний рецепт можна урізноманітнити – наприклад, приготувати напій з додаванням різних топінгів та сиропів.Jul 11, 2017

На 1 частину еспресо вам знадобиться 2 частини молокаполовину якого необхідно збити в піну. Наприклад, на 100 мл еспресо треба взяти 200 мл молока.

100 мл молока для мокачіно; 200 мл молока для капучино; 300 мл молока для латте.

Кава капучино складається на 1/3 з еспресо, 1/3 гарячого молока та 1/3 молочної піни. Стандартною порцією капучино вважається п'ять-сім унцій, або 150-180 мілілітрів. Для приготовлення капучино, спінене молоко вливається в еспресо.