Наприклад, на 1 склянка (250 мл) молока необхідно 4 яйця. Також потрібна рослинна олія для змащування сковороди, а також сіль за смаком.Sep 20, 2018
Інгредієнти: яйця – 2 шт., молоко – 60 г, сіль – щіпка. Приготування: ідеальне співвідношення молока та яєць: на 1 яйце 30 мл молока або половина шкаралупи від яйця. Яйця змішати вилкою або віночком з молоком і щіпкою солі.
Як приготувати справжній омлет Якщо готуєте на одну порцію, Досить 2 штук. Яйця не можна збивати до піни, тому краще використовувати просто виделку. Важливо, щоб суміш з яєць просто стала однорідною.
Яйця для омлету не слід збивати до піни, але суміш має бути абсолютно однорідною.